Eszünk és Fogyunk Klub

Kedvelj minket!

Kedves, volt klubtagjaink a klubról írt véleményéből néhányat itt idézünk.

 

Kedves Laci!

Az oklevelet kitettem a szobámban egy jól látható helyre, ez a siker további erőt ad a céljaim eléréséhez az alakformálás terén. Nagyon büszke a családom is és rengeteg bókot kapok ismerőseimtől,akik szintén észreveszik a változásomat. Élvezem ezt a változást, sokkal fittebb, energikusabb vagyok és már látom az alagút végét, hisz pár centi választ el, hogy beleférjek egykori ruháimba.

Egyébként összesen 16 cm-t karcsúsodtam, ez még hiányzott a mérési adatokból.

Szóval köszönök mindent, hogy megmutattátok az egészséges élethez vezető utat! Rengeteg érdekes és hasznos dolgot tanultam ezeken a keddi napokon.

Üdv: Eszter

 

Kedves Kertai úr!

Nagyon tetszik, hogy meg is tanítja, hogy működik az emberi szervezet. Örülök, hogy végre valaki tanít is!

Köszönöm!
Attila

 

Szia!

Sajnálom, hogy mindig el kellett rohannom az óra végén (7 állat várt itthon: 3 kutya és négy cica), legalább az utolsón jó lett volna elmondanom, hogy 66 éves korom ellenére volt még mit tanulnom tőletek, és nagyon hálás vagyok, hogy szinte belénk “gyúrtátok” a szabályokat. Az egész életem megváltozott, kiegyensúlyozottnak és egészségesnek érzem magam. Igaz, e két dolog eddig se hiányzott a tudatomból, de sok mindent csináltam rosszul, elfogadtam a hibáimat (például, hogy sose reggeliztem azelőtt se, miért kéne most elkezdenem).

Úgy éreztem komolyan MISSZIÓNAK tekintitek ezt a munkát.

Szóval tiszta szívből gratulálok nektek a sikerekhez, én pedig áldom a barátnőm nevét aki rátok talált és engem is beíratott.

Barátsággal,
Rózsa

 

Kedves Laci!

Épp pénteken olvastam a honlapodon az ott látható fotókat és leírásokat. Arra gondoltam, hogy én is írtam volna szívesen ilyet, de tulajdonképpen csak a többieket tudnám ismételni. Jó volt látni a sok változást. Gratulálok neked is persze, hogy felvállaltad - az üzleti szempontokat félretéve -, hogy célod az emberek gondolkodásának megváltoztatása, segítése a másképp való étkezéssel.

Jó hogy vannak ilyen emberek, mint Te.

Köszönök mindent. Jó éjt!
Marcsi

 

Kedves Laci!

Nagyon köszönöm a leveleidet, mindig örömmel látom a jó tanácsokat és ötleteket.

Kérlek, bocsásd meg, hogy nem válaszolok, mert napi 70-80 levelem jön és a kétharmada komoly munkát igényel. Azóta is a tanácsaid szerint élek, megváltoztattad az életem, sokkal kevesebb stresszel viszem végig a napjaimat, sokkal jobb erőnlétben. Az utolsó dobás, a cigaretta elhagyása még nem sikerült, de hátha oda is eljutok egyszer fejben és akkor tényleg teljes életet élhetek.

Köszönök mindent,amit Tőled és a kollégáidtól kaptam és sok sikert és jó egészséget kívánok Nektek.

Üdvözlettel,
Illés Andrea

 

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.