Eszünk és Fogyunk Klub

Kedvelj minket!

Csernyik János
Az egészséges reggeli programnak köszönhetően az első két hónapjában leadtam 8 kg-ot, később még 5 kg-ot. 6 cm-t csökkent a derékbőségem.

 

 

Kertai László
Több mint 10 évvel ezelőtt változtattam meg étkezési szokásaimat, melynek alapja a reggeli volt.

 

Baranyainé Zsuzsa
2000-ben egy vérvizsgálaton nagy megdöbbenésemre megállapították, hogy cukorbeteg vagyok, és gyógyszeres kezelést kaptam, és le kellett adnom a súlyomból is.

 

Kecskés Gyuláné
Változtattam, és nyertem. Csatlakoztam egy új koncepcióhoz. Változtattam a reggelimen, és hihetetlen dolgokat tapasztaltam.

 

Papp Béláné
Egészséges, rendesen táplált sejtek egy erős és stabil immunrendszert eredményeznek, ezáltal jó közérzetről és energiáról gondoskodnak.

 

Hornok Dóri
Változtattam és megváltoztam. Jókedvű vagyok, mert már tudom hogyan érdemes élni. Csatlakoztam egy új koncepcióhoz. Változtattam a reggelimen és hihetetlen dolgok történtek velem.

 

Nagy Erzsébet
Az egészséges reggeli megismerése teljesen megváltoztatta életemet. Sajnos korábban nem figyeltem arra, hogyan indítom a napomat. Régebben idő hiányában gyakran kihagytam a reggelit, vagy rohanva ettem egy szendvicset.

 

Márton Pál
Több, mint tíz éve változtattam meg a reggelizési szokásaimat. Előtte a foglalkozásomból adódóan rendszertelen életet éltem, ebbe beletartozott a hasonlóan rendszertelen táplálkozás is.

 

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.