Eszünk és Fogyunk Klub

Kedvelj minket!

 

Péter Juli a klub előtt Péter Juli a klub előtt Változás a klub ideje alatt:
Testsúly: - 8,7 kg
Testzsír: - 1,9 %
Zsír tömeg: - 6,1 kg
Körméret: - 86,5 cm
Péter Juli a klub után Péter Juli a klub után

 

Az utóbbi 10 évben indultam hízásnak, 30 kg súlyfelesleg jött rám. Ekkor döntöttem el, hogy mozogni kell, nincs mese. Beiratkoztam egy konditerembe, ahol a lányok megírták a nekem való programot. Nagy lendülettel és kitartással végeztem a gyakorlatokat. Heti 2 edzéssel indultam, majd mivel nem volt eredmény, áttértem a heti 3 alkalomra. Próbáltam a táplálkozásomon is változtatni, pl. nem ettem este semmit. Persze ezt nem bírtam sokáig, mivel az intenzív edzés sokkal nagyobb étvágyat csinált. 2,5 évig jártam kitartóan, mégis folyamatosan híztam. Beláttam, hogy ez így nem jó, valamilyen segítségre van szükségem, mert egyedül nem bírok megküzdeni a súlytöbblettel.

Így leltem rá az "Eszünk és Fogyunk Klub"-ra. Azonnal jelentkeztem egy személyes állapotfelmérésre, aminek az eredménye mélyen lesújtott. A klubvezető határozottsága, hogy ebből az állapotból van kiút, és csak rajtam múlik, hogy elfogadom-e a segítséget, megerősített, hogy jó helyen járok. Egyetlen előadást sem mulasztottam volna el a világ minden kincséért sem. A tanácsokat megfogadva 12 hét alatt 8,70 kg-ot fogytam, ezzel megnyertem a fogyiversenyt. Nem éheztem, nem voltam ideges. Frissen ébredtem, több lett az energiám, és egyre nőtt a lelkesedésem. Jelenleg már 20 kg-mal vagyok kevesebb. Megtanultam egy új táplálkozási formát, mozgásnak pedig a napi egy óra sétát választottam, amire a férjem is elkísér.

 

Péter Juli a klub előtt Péter Juli a klub előtt Változás 3 hónap múlva: Péter Juli a klub után 3 hónappal Péter Juli a klub után 3 hónappal

 

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.