Eszünk és Fogyunk Klub

Kedvelj minket!

Kertai László
Több mint 10 évvel ezelőtt változtattam meg étkezési szokásaimat, melynek alapja a reggeli volt.
Én akkoriban egy tejipari vállalat igazgatójaként stresszes életet éltem. Reggel kávéval kezdtem, majd bekapkodtam valamit, aztán ebéd vagy volt vagy nem, este meg mindent bepótoltam.

Ennek következtében teljesen tönkrement az egészségem (állandó fejfájás, fáradtság, allergia, fájó ízületek, álmatlanság, túlsúly, stb.).
Az egészséges reggelire való áttérés nagyon hamar megváltoztatta az életemet.
Ma teljesen kiegyensúlyozott vagyok, frissen, energikusan telnek napjaim.
Elfelejtettem, milyen is a gyötrő allergia és fejfájás. Újból aktívan sportolok (immár 61 évesen), utazom, dolgozom és élvezem az életet.

Nemrég egy új feleséget is kaptam (Marcsit), aki korábban hagyományosan reggelizett (tejeskávé, szendvics, paprika, paradicsom). Annak ellenére, hogy mindig igyekezett odafigyelni a táplálkozására, folyamatosan kínozta a fejfájás, melyet a fájdalomcsillapítók sem tudtak sokszor oldani. Nem tudott aludni és folyamatos gyötrő fogyókúrák mellett egyre hízott. Lábai dagadtak, vizesedtek, rendkívül fáradékony volt.
Rövid időn belül megszűnt a fejfájása, visszanyerte energiáját, eltűnt a lábvizesedése és ami igazán meglepte, néhány hónap után visszanyerte karcsúságát, mindennemű lemondás nélkül.

Feleségem 12 éves kislánya, Henike, hetente 3-4 szer migrénes fejfájástól szenvedett. Állandó gyógyszereken élt és mindig fáradt volt.
Gyorsan rászokott az új, igazán finom reggelire és teljesen megszűnt a migrén. Azóta fitt és energikus. Kitűnő lett a bizonyítványa. Fantasztikus!

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.