Eszünk és Fogyunk Klub

Kedvelj minket!

Nagy Erzsébet
Az egészséges reggeli megismerése teljesen megváltoztatta életemet.

Sajnos korábban nem figyeltem arra, hogyan indítom a napomat. Régebben idő hiányában gyakran kihagytam a reggelit, vagy rohanva ettem egy szendvicset. Napi 2-3 kávétól vártam, hogy több energiám legyen. Reggeli nélküli rohanásban, sokszor csak a kávé segített, hogy felébredjek. Nagyon kevés folyadékot ittam, állandó fáradságérzetem volt. Sajnos megtapasztaltam az egészségem gyors romlását is. (Gerinc fájdalmaim miatt sok gyógyszert szedtem, kórházi kezelésekre jártam.)

Szerencsére megismertem az egészséges reggelit, megtanultam odafigyelni önmagamra, a megfelelő folyadék és rostbevitelre is. Többé nincs kifogás: 2 perc alatt kész a finom, gyors, egészséges reggelim. Nagyon jó érzés, hogy ebédig soha nem vagyok éhes. Rájöttem, hogy érdemes a napomat az egészségtelen kávé helyett egy nagyon jó hatású, értékes, különleges gyógynövény koncentrátumból készült teával indítani.

Nem csak a reggeli, az ebéd utáni fáradságérzetem is teljesen eltűnt. Energikus vagyok, nagyszerű érzés fájdalmak, gyógyszerek nélkül élni.

Nagyon boldog vagyok, hogy megismertem és azonnal fölvettem az étlapomra ezt az egyszerű, egészséges, finom reggelit, amely teljesen megváltoztatta az életemet.

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.